Massage behandeling in Zeewolde

Ontspanningsmassage: een massage met name gericht op ontspanning en verlichting van pijnklachten. Bij deze vorm wordt gebruik gemaakt van meerdere op Rebalancing® en Sportmassage gebaseerde technieken.

Masseren vanuit de Rebalancing® visie heeft een langzaam en intensief karakter. Centraal staat dat ik met aandacht, vanuit ontspanning en zonder oordeel contact maak en aanraak. Ik maak contact met je door mijn hart in mijn handen.

Magneetmassage: met behulp van magneten wordt een diepe ontspanning bereikt. Bij pijnlijke spieren treedt verlichting op na de behandeling.

 

U kunt kiezen uit verschillende massages:

• Rug, schouders en nek   (ong. ½ uur);
• Benen en bovenlichaam  (ong. 1 uur);
• Gehele lichaam incl. hoofd (ong. 1½ uur);

Nieuw bij Caring Hands is de anderhalf uur durende Lomi Lomi massage. Lomi Lomi, ook wel bekend als o.a. : Lomi Lomi Nui, Hawaiian Temple Massage, Kahuna Massage, Hawaiiaans lichaamswerk etc. is de traditionele vorm van massage afkomstig van de gezegende eilanden van Hawaii. Deze prachtige massage kenmerkt zich door de lange strijkingen veelal uitgevoerd met het zachte gedeelte van de onderarm. Deze voor Hawaiianen heilige vorm van lichaamswerk maakt onderdeel uit van de Hawaiiaanse levenswijze waar begrippen als Pono en Ho’oponopono van onschatbare waarde zijn. Ik werk met Ka lele ( Vliegende dans meditatie ). Het gebruik van Wela Pohaku ( Hot Stones) en de La’au Lomi stick wordt in de massage geïntegreerd.  Deze van oorsprong uit Guava hout vervaardigde stick is door zijn vorm uitermate geschikt voor zelfmassage maar wordt ook gebruikt bij het masseren van cliënten.

Je kunt meer informatie over massages en aanvullende informatie over massages vinden op deze website. Wil je mij wat vragen? Je kunt mij altijd bellen op telefoonnummer 06 – 5315 3376 of het contactformulier in te vullen dat ook op deze website staat.