Hotstone Massage in Zeewolde

Hotstone massage is een geweldige intense warmte massage die een weldaad voor lichaam en geest is. De hitte en de druk van de stenen dringen diep door in de spieren. De hotstone massage verlicht spanningen en geeft nadien veel energie.

Deze massagetechniek stimuleert de orgaanfuncties en de stofwisseling en activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Daarnaast ondersteunt de massage alle niveaus van healing doordat de emotionele, mentale en fysieke energieën in evenwicht gebracht worden. Maar dat niet alleen: de hotstone massage is geschikt voor iedereen die wil relaxen en lekker z’n lichaam wil laten verwennen.

De hotstone massage draagt hiermee bij aan een positief zelfherstel van het lichaam, het helpt afvalstoffen af te voeren, draagt bij aan het ontgiften van het lichaam, stimuleert de organen en brengt het lichaam in balans.

Wil je ook een Hotstone massage in Zeewolde? Heb je vragen over de Hotstone massage? Stel deze gerust via het contactformulier of door contact op te nemen door te bellen naar: 06 – 5315 3376.

Hotstone behandeling