Praktijk voor Reiki (behandelingen en cursussen), Quantum-Touch en massage

Jan Willem Barneveld
Jan Willem Barneveld

Wie is Jan Willem Barneveld?

Ik ben Jan Willem Barneveld en geboren in 1950. Ik ben getrouwd en vader van 3 kinderen. Het grootste deel van mijn werkzame leven heb ik  gewerkt in financiën, logistiek en automatisering. Dit waren zakelijk en sociaal gezien drukke tijden waarbij ik veel moest reizen voor mijn werk. Ik ging  vanwege deze drukte op zoek naar ontspanning. Als kind van een moeder, die in Indonesië is opgegroeid en opgeleid is tot schoonheidsspecialiste, kwam ik er al vroeg achter dat massage helpt om spanning te verminderen.

Mijn eerste kennismaking met Reiki

Ik kreeg ook interesse in het leren van massages geven, en volgde een cursus. Tijdens mijn eerste cursus massage, kwam ik in aanraking met Reiki. De combinatie Reiki en massage werkt voor mij. Hierdoor werd ik enthousiast en besloot ik verdere opleidingen op het gebied van Reiki te gaan volgen. Op 22 juni 2008 mocht ik me Reiki master noemen. Inmiddels had ik ook de gevolgde opleidingen in verschillende massage technieken, zoals Rebalancing® en Sportmasseur afgerond. Nu was het voor mij het juiste moment om de praktijk Caring Hands te openen.

De ontwikkeling van Caring Hands

Inmiddels heb ik al vele mensen behandeld met Reiki en massage. De tevreden klanten en het groeiende klantenbestand bevestigen dit. Ik geniet er keer op keer van als ik mensen behandel of leer zelf Reiki te gebruiken. Naast het feit dat ik het leuk vind, vind ik het ook belangrijk mijzelf te blijven ontwikkelen op dit gebied. Zo werd ik in november 2011 ingewijd in de “Straal van Guan Yin”, en in december 2011 werd ik Certified Quantum-Touch Practitioner. Inmiddels heb ik zo veel kennis die ik graag wil door geven, dat ik ook workshops en cursussen ben gaan organiseren.

Praktijkgegevens

Caring Hands
Egelpad 18
3892 VT  ZEEWOLDE
E-mail: janwillem@caring-hands.nl
Tel: 06 – 5315 3376

Locatie tonen