Cursus Reiki I in Zeewolde (de eerste graad)

Reiki I is een cursus van twee dagen, waarin je, samen met andere mensen leert, die net als jij, willen ervaren hoe Reiki werkt en wat Reiki voor hen kan betekenen.

Ik werk bij voorkeur met groepen van maximaal 5 personen, zodat iedereen voldoende aandacht en persoonlijke begeleiding krijgt en er ruimschoots de tijd is voor praktische oefeningen. Ook is er voldoende tijd om aan je eigen persoonlijke ontwikkeling te werken en vragen te stellen. Tijdens de cursus krijg je vier initiaties, leer je de handposities voor het behandelen van jezelf en anderen en leer je alles wat je over Reiki moet weten. Na afloop krijg je een handboek en een certificaat.

Indien gewenst kan, op aanvraag, de cursus ook 1 op 1 gedaan worden. Verder is het mogelijk voor groepen om buiten de agenda een cursus aan te vragen.

Regelmatig worden oefenavonden georganiseerd, waarbij ook tijd is om ervaringen uit te wisselen. Wil jij ook graag meedoen aan de cursus Reiki 1 in Zeewolde? Bel dan naar 06 – 5315 3376 of vul het contactformulier in.